Minden, ami textília és stílus

Esküvői stílus

Érdemes átgondolni, hogy milyen stílusú eseményt szeretnétek.
A stílusok tágan és szabadon értelmezett irányvonalak, amelyek egy bizonyos hangulatot, kinézetet tükröznek és természetesen ötvözni is lehet őket.
Stílust adhatnak a helyszínek, hangulatok, évszakok, színek, dekorációk.
Néhány példa:
bohém, csillogó, eklektikus, elegáns, kerti, klasszikus, modern, romantikus, rusztikus, sikkes, tengerparti, téli, tematikus, toszkán, vintage.

Színvilág

Amikor már kiválasztottad, milyen szín/színek domináljanak az esküvőn, milyen színvilágú legyen a dekoráció, az már az meghatározza a nagy nap hangulatát. Érdemes azonban egy kicsit körültekintőnek lenned és elsődlegesen  figyelembe venni, hogy hol, milyen helyszínen lesz a fogadás/lakodalom.
A megoldás erre, hogy maga a rendezvényterem stílusa illeszkedjen a tiédhez, vagy olyan helyszínt válassz, ahol kevés díszítő elemhez kell alkalmazkodni.
Lényeges lehet, hogy milyen évszakban fogtok házasodni. Például egy nyári vízparti, esetleg medence melletti esküvőn a kék dominál, az őszi esküvőn a sárga és a narancs árnyalatai, illetve egy téli esküvőn a fehér mellett a vörös elegáns megjelenést biztosít.
A kiválasztott színeket használhatod a koszorúslány ruhánál, a szertartások és a vacsora helyszínein, tortánál, virágoknál, meghívónál, kiegészítőknél, textileknél.
Színek közül bármit is válasszatok,  akár többféle árnyalatot,  fontos, hogy harmónia legyen közöttük, hiszen az a felvételeken is visszaköszön, örök emlék marad.